Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies
Top

Playfulness tijdens Oerol 2017

Playfulness tijdens Oerol 2017

Meer spelen tijdens een festival

Playfulness staat voor creatief & speels bewegen. Puzzelen met je lichaam. Hoe krijg ik deze vaardigheid onder de knie. Zonder protocool, geen methodiek, gewoon  uitpoberen!

Playfulness tijdens Oerol 2017

Voor Oerol 2017 zijn we uitgenodigd om de festival gangers meer uit te dagen tot interactie.
De organisatie had ons uitgenodigd om sportieve & interactieve activiteiten te organiseren.

Zon, beton, zeil & halfbike

We hadden zon, een ruimte van 15 x15m, een betonnen ondergrond, zand en een bus vol speelgoed. Zo veranderde een skateboard in een trampoline. Werd een stuk zeil, een golf en kon je fietsen zonder zadel. Veel festivalgangers zagen de lol er wel van in, “laat mij eens proberen” vraagt een tiener. Glimlachend staan zijn vrienden te kijken naar de Halfbike pogingen van hun maat, “nou, probeer jij het dan een keer?” En zo is een groep tieners dertig minuten bezig de vaardigheids-code van een Halfbike te kraken!

Bewegen leuker en uitdagender maken!

Hoe maak je bewegen leuker?  Hoe kunnen we een uitdagende setting creëren gebruikmakend van de omgeving en voegen het speelgoed toe zodat het spel kan beginnen.
Die vraag willen wij oplossen, dat platform wil SurfCity zijn. Een creatief sport platform waarop je kunt uitproberen, waarop veel mogelijk is en alles bedacht kan worden. Uitgewerkt in clinics/workshops of simpelweg speelgoed verzamelen om tijdens een festival lekker te spelen.

 

by Stef
Tags

bewegen, festival, halfbike, oerol 2017, playfulness, speelgoed, sporten