Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies
Top

Funboxx van SurfCity

Funboxx van SurfCity

Funbox | Urban sports bij jou in de buurt

De Funbox van SurfCity is een caravan vol Fun & Urban sporten. De Funbox is te huur met of zonder instructeurs. SurfCity komt de funbox brengen en afhalen op locatie. Met of zonder begeleiding van Sportleraren.

 

Funbox vol met urban sport speelgoed. Skates, skateboards, sbikes, halfbikes, longboards, you.fo, XL Stand Up paddle, powerkites enz

Fun, sport & spel in de buurt

Kinderfeestje of Straatfeest, de Funbox zorgt voor sport & spel. De funsporten zijn zo gekozen dat er altijd spel ontstaat.

Alle atributen uit onze Funsport Speel-O-theek vind je terug in de Funbox. Afhankelijk van de locatie; waterplas, park of schoolplein passen wij de funsporten aan.

Speel-O-theek & sportagenda

Alle Urban & funsporten uit de funbox vind je terug in de Speel-O-theek met een rittenkaart of abonnement kun je gratis gebruik maken van de producten. Wil je meer begeleiding? Schrijf je in voor een workshop in de sportagenda. De clinics worden gegeven door de sportleraren van Surfcity!

Onderwijs & Urban sport

Voor het basis en voortgezet onderwijs verzorgen we Urban sport workshops. De introductie start met de funbox op een locatie naar keuze. Afhankelijk van de locatie; waterplas, park of schoolplein passen wij de funsporten aan. Het vervolg is een verdieping in een Urban sport naar keuze. Neem voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons opL: info@surfcity.nl

longboarden, steppen, in het open lucht skatepark van groningen

Festivals

De Funbox heeft en enorme aantrekkingskracht voor kinderen & speelse volwassenen. De stepjes, halfbikes, sbikes, longboards en andere Funsports. Playfulness is het toverwoord tijdens Oerol 2017.

Contact

Mail: info@kitemobile.nl 

Bel: 06 51814918

by Stef